SRETAN U BRAZILU / Neymar razočarao europske velikane

Image
Foto: 101greatgoals.com

'Sretan sam u Brazilu, sretan sam u Santosu. Moj san je igrati u nekom od europskih velikana, ali osjećam kako još uvijek nije vrijeme da napustim rodnu zemlju. Još uvijek je rano za selidbu u Europu', kazao je 20-godišnji nogometaš.

1.11.2012.
21:14
101greatgoals.com
VOYO logo

Premda su za njegove usluge zainteresirani vodeći nogometni velikani jedan od najtalentiranijih svjetskih nogometaša Brazilac Neymar još uvijek nema namjeru nastaviti karijeru u Europi.

"Sretan sam u Brazilu, sretan sam u Santosu. Moj san je igrati u nekom od europskih velikana, ali osjećam kako još uvijek nije vrijeme da napustim rodnu zemlju. Još uvijek je rano za selidbu u Europu," kazao je 20-godišnji nogometaš.

Love ga Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Chelsea, PSG, te Milan i Inter, no Neymar nije želio otkriti u kojem bi klubu želio nastaviti karijeru.

"Naravno, da imam svog favorita, ali ne želim otkriti ime tog kluba," dodao je.

Mladi napadač osvrnuo se i na posljednje igre brazilske reprezentacije uvjeren kako će do svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu dostići idealnu formu.

"Još uvijek stvaramo naš identitet, no imamo sve više samopouzdanja i igramo sve čvršće. Osjećam kako smo na pravom putu," dodao je.

Brazil je posljednju od pet titula svjetskog prvaka osvojio 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji kada je u finalu pobijedio Njemačku sa 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo