ZBOG SVAĐE S TRENEROM / Newcastle suspendirao Bartona

Image

Odluka se čini nepotrebnom jer je nogometaš kažnjen s tri utakmice neigranja, a toliko je i ostalo do kraja prvenstva. Je li riječ o stavljanju na transfer listu?

5.5.2009.
16:07
VOYO logo

Nakon što je zaradio crveni karton i tri utakmice kazne neigranja zbog grubog prekršaja na Liverpoolovom Xabiju Alonsu u porazu svoje momčadi  3-0, engleski premierligaš Newcastle, koji grca u borbi za očuvanjem toga statusa, do daljnjega je suspendirao svog veznjaka Joeyja Bartona.

Menadžer momčadi Alan Shearer nakon tog se susreta posvađao sa svojim nogometašem, nakon čega ga je i javno kritizirao u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako sam mu dao točne naputke što da radi i naglasio da ne "pocrveni" on je napravio upravo to, čime je iznevjerio klub", ustvrdio je legendarni nogometaš, a sada trener Newcastlea.

No, pitanje je što se krije iza suspenzije igrača, jer kazna od tri utakmice neigranja znači da je sezona za Bartona završena jer je upravo toliko kola do kraja sezone. Sve upućuje da je suspenzija tek izgovor kluba da svog nogometaša stavi na transfer listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo