NEVIĐENA DRAMA U LONDONU: / Arsenal se spasio u 98. minuti, sudac svirao dva penala u sudačkoj nadoknadi

Image

Nogometaše Arsenala stigli su do nevjerojatne pobjede u osmoj minuti sudačke nadoknade na Emiratesu protiv Burnleya.

22.1.2017.
17:20
VOYO logo

Nakon nevjerojatne završnice i dva kaznena udarca u sudačkoj nadoknadi, Arsenal je pobijedio Burnley 2-1 probivši se na drugo mjesto ljestvice engleskog prvenstva.

"Topnici" su daleko teže nego što se očekivalo stigli do bodova protiv Burnleyja koji je na deset gostovanja ove sezone osvojio samo jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je poveo u 59. minuti golom Shkodrana Mustafija, međutim samo šest minuta kasnije Granit Xhaka je zaradio crveni karton. Bio je to njegov već peti crveni karton od srpnja 2015. godine i niti jedan igrač u ligama 'petice' u tom razdoblju nije bio toliko puta isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin se dobro branio s igračem manje i kada se već činilo kako će izdržati bez primljenog gola Francis Coquelin je u drugoj minuti sudačke nadoknade u svom kaznenom prostoru neoprezno udario Ashleya Barnsa, a Jonathan Moss je pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazneni udarac je iskoristio Andre Gray za izjednačenje. Menadžer Arsenala Arsene Wenger je poludio zbog dosuđenog prekršaja zbog čega je isključen. No, svega dvije minute kasnije Moss je dosudio i kazneni udarac za Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ben Mee je nogom udario u glavu Laurenta Koscielnyja i nema sumnje bio je to prekršaj. Međutim, branič Arsenala je bio u zaleđu što suci nisu sankcionirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanchez je bio siguran postigavši svoj 15. pogodak ove sezone za važnu pobjedu Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo