Neuništivi Gigs (VIDEO)

39-godišnji fudbaler je produžio ugovor sa Mančester Junajtedom

1.3.2013.
11:59
VOYO logo

Proslavljeni fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs produžio je ugovor sa tim engleskim klubom za još godinu dana i ostaće na Old Trafordu do leta 2014. godine, potvrdio je menadžer tog kluba Ser Aleks Ferguson.

- Šta još mogu da kažem o Gigsu, a da već nije rečeno? On je fantastičan fudbaler i veliki čovek. On je pravi primer svima u klubu, pogotovo kada je u pitanju to kako održati visoku formu. Rajan ima fantastičnu energiju na terenu, to je sjajno videti. On izgleda da obara neke rekorde svakog vikenda a kada pomislim da je 23 godine bez prestanka u ovoj ligi, shvatim koliko je to nestvarno za današnji, moderni fudbal. Njegova forma i uživanje na terenu su ove godine možda najveći ikada i apsolutno sam oduševljen što je pristao da potpiše novi ugovor - oduševljen je Fergi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Gigs je kratko prokomentarisao novo stavljanje potpisa na vernost klubu sa Old Traforda. - Predivan je osećaj. Hteo bih da se zahvalim Ser Aleksu i stručnom štabu, ali i Dejvidu Gilu koji mi je bio neverovatna podrška tokom ovih mojih brojnih godina ovde - rekao je Gigs.

Velšanin će 29. novembra napuniti 40. godina, a u subotu bi trebalo protiv Noriča da odigra 1000. meč u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krilni napadač je do sada u dresu Junajteda osvojio 12 titula prvaka Engleske, dve Lige šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo i po četiri FA i Liga kupa.

Gigs je na dobrom putu da stigne i do 13. trofeja u Premijer ligi, pošto Junajted trenutno ima 12 bodova više od drugoplasiranog gradskog rivala Sitija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo