Razočarani Vukušić / 'Netko te plati 4 milijuna i onda ti ne ponudi priliku, morao sam otići'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

'Nisam više mogao čekati, jednostavno mi je prekipjelo. Vjerujem da će dolazak u Lausannu preporoditi moju karijeru. Ili bolje rečeno, vratiti je u nekadašnje okvire', rekao je Vukušić.

13.2.2014.
20:24
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Posljednji dan zimskog roka Ante Vukušić je otišao iz Pescare na proljetni posudbu u Lausannu u Švicarskoj.

Oni su prva momčad u poretku, ali Vukušić je imao nekoliko razloga za prelazak u Švicarsku, među kojima je i veliko ime talijanskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener je Marco Simone, nekadašnji napadač Milana. Zbog Simonea sam došao u Lausannu. Znam, pitat ćete zašto u zadnji klub švicarske lige, ali uvjeren sam da mogu puno naučiti od Simonea i bitno napredovati u sljedeća tri i pol mjeseca. Usto u Pescari za mene više nije bilo mjesta - kazao nam je novi stanovnik olimpijske Lausanne", rekao je Hrvat.

U Pescari je prolazio pravu kalvariju jer je prošle jeseni upisao samo tri nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam više mogao čekati, jednostavno mi je prekipjelo. Vjerujem da će dolazak u Lausannu preporoditi moju karijeru. Ili bolje rečeno, vratiti je u nekadašnje okvire", priznao je Vukušić.

Postojali su i određeni problemi Hajduka i Pescare oko dugovanja talijanskog kluba, no klub s Poljuda se nije upuštao u kombinaciju gdje je trebalo razjasniti plaću igrača, koja je iznosila 400.000 eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada nisam shvatio kako su me platili gotovo 4 milijuna eura (3,8 točno, nap. a), ali nisu mi ponudili priliku u kontinuitetu. Posebno ove sezone. Plate tako velik novac, a onda treniram s kondicijskim trenerom. Ali nastojat ću sve loše dane staviti iza sebe i okrenuti se isključivo budućnosti. Mlad sam, ispred mene su godine igranja", rekao je Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo