zasjenili majstoriju di marie / Nestali u pola sata: Leicester šokirao United

Image
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

United je na King Power stadionu nakon 16 minuta vodio 2-0, gosti su imali i 3-1, no sve su prosuli u posljednjih 30 minuta primivši čak četiri gola.

21.9.2014.
17:01
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Leicester Cityja u ludoj su utakmici pobijedili Manchester United 5-3 premda su pola sata prije kraja utakmice gubili 1-3.

United je na King Power stadionu nakon 16 minuta vodio 2-0, gosti su imali i 3-1, no sve su prosuli u posljednjih 30 minuta primivši čak četiri gola. Strijelci za 'lisice' bili su Leonardo Ulloa (17, 83-11m), David Nugent (62-11m), Esteban Cambiasso (64) i Jamie Vardy (79), dok su golove za 'Crvene vragove' zabili Robin van Persie (13), Angel Di Maria (16) i Ander Herrera (57). ManU je posljednjih sedam minuta igrao s igračem manje nakon što je isključen Tyler Blackett. Bila je to druga uzastopna pobjeda Leicestera, te drugi poraz Uniteda u prvih pet kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenje su priredili i nogometaši West Bromwich Albion koji su na White Hart Laneu pobijedili Tottenham 1-0 golom Jamesa Morrisona (74).

U nedjelju su na rasporedu još dvije utakmice, veliki derbi između Manchester Cityja i Chelsea, te ogled Evertona i Crystal Palacea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Chelsea sa 12 bodova, dok Southampton i Aston Villa imaju po deset bodova. ManU je na 12. mjestu sa svega pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo