JURČIĆU PREKIPJELO / Neposlušni Sammir suspendiran iz momčadi

Image

Trener Dinama Kruno Jurčić objavio je u nedjelju da je Sammir zbog kršenja klupske discipline suspendiran, odnosno da neće biti u kadru prve momčadi. Sammir bi trebao trenirati po posebnom programu, a kada će se vratiti u prvu ekipu, zasad nije poznato.

7.11.2011.
7:23
VOYO logo

Trener Dinama KrunoJurčić objavio je u nedjelju da je Sammir zbog kršenja klupske discipline suspendiran, odnosno da neće biti u kadru prve momčadi.

Jurčić je izjavio da Sammir u subotu ujutro nije došao na trening pa zbog ponovljenog kršenja klupske discipline neće biti u postavi prve momčadi.

Ovu vijest potvrdio je i sportski direktor ZoranMamić, kazavši da klub podržava odluku trenera, a  Sammir će se vratiti u prvu momčad kada to odluči trener Jurčić.

Iako je i prije u više navrata kršio klupska pravila, Sammir nije zbog toga ozbiljnije kažnjavan, jer je uživao zaštitu izvršnog predsjednika ZdravkaMamića, ali, kako pišu mediji, Mamić je u subotu izgubio strpljenje i trener Jurčić je dobio 'zeleno svjetlo' da može kazniti neposlušnog Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo