Nema više skrivanja! Traži se najjači Hrvat!

Vrijeme je za obračun ljudi s najjačom rukom u hrvatskoj. U nedjelju u 15 sati počinje prvenstvo Hrvatske u obaranju ruke u Splitu koji će se održati u sportskom centru 'Guliver energija'.

30.3.2012.
14:37
VOYO logo

Očekuje se nastup oko 100 natjecatelja iz cijele Hrvatske. U svijetu, disciplina obaranja ruke postoji dugi niz godina te trenutno Svjetski armwrestling savez broji više od 50 nacionalnih Saveza. Nacionalni savezi organiziraju natjecanja čiji pobjednici svake godine predstavljaju svoju zemlju na svjetskom i kontinentalnom prvenstvu te nizu međunarodnih turnira.

Hrvatski savez za obaranje ruke osnovan je u Zagrebu 2009. godine te je 6. rujna iste godine pristupio te postao punopravni član Europskog i svjetskog Armwrestling saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno u Hrvatskoj postoji deset klubova s oko 200 članova. Natjecanja se odvijaju po težinskim i dobnim kategorijama te po spolu.

Reprezentacija Hrvatske nastupila je već na nizu međunarodnih natjecanja, a u svibnju ove godine nastupa i na europskom prvenstvu u Poljskoj u koju ide u izrazito brojnom sastavu od 12 članova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve informacije i prijave na turnir dostupne na stranici Saveza www.obaranje-ruke.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo