NEMA KRAJA RAZOČARANJIMA ZA NAVIJAČE ARSENALA, MOGAO BI IH NAPUSTITI NAJBOLJI STRIJELAC: / Dobio je ponudu koja se ne propušta

Image
Foto: AFP

Turbulencije u sjevernom Londonu

4.6.2019.
11:09
AFP
VOYO logo

Londonski Arsenal ove sezone nije ispunio očekivanja. Topnici su prvenstvo završili na petoj poziciji, koja ne donosi plasman u Ligu prvaka, a u Europskoj ligi su poraženi u finalu od Chelseaja i još jednu sezonu završavaju bez osvojenog trofeja.

Vrlo važan član momčadi

Jedan od nogometaša koji nije podbacio bio je gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang koji je postigao 22 pogotka i postao najbolji strijelac Premiershipa. Doduše, isti broj golova imali su i Mo Salah i Sadio Mane, pa je taj trojac dijelio nagradu, no svejedno se Aubameyang može pohvaliti naslovom najboljeg strijelca, prvog nogometaša Arsenala kojem je to uspjelo od 2012. i Robina van Persieja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Backgrid UK

Pierre Emerick Aubameyang

Sada bi Arsenal mogao pretrpjeti novi udarac jer je 29-godišnji Aubameyang dobio ponudu kakvu nje jako teško odbiti. Kako javljaju britanski mediji, Aubameyangu je neimenovani kineski klub ponudio tjednu plaću od 300 tisuća funti, što je 100 tisuća više no mšto zarađuje u Arsenalu.

Topnici ga sigurno ne žele izgubiti, no teško je vjerovati da će ova ponuda ostaviti Aubu ravnodušnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo