Sammer poručio svima / 'Neka se nitko ne trudi dovesti Mandžukića, on nam je važan'

Image
Foto: Revierfoto/DPA/PIXSELL

Direktor bavarskog kluba istaknuo je kako uopće ne želi ni pomišljati na odlazak hrvatskog reprezentativca te dodao kako im je on nevjerojatno važan.

14.4.2014.
14:25
Revierfoto/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Matthias Sammer, sportski direktor Bayern Münchena, istaknuo je kako im je Mario Mandžukić veoma važan.

Dolazak Roberta Lewandowskog u minhenski klub tijekom ljetnog prijelaznog roka otvorio je mjesta nagađanjima kako će hrvatski reprezentativac napustiti Allianz arenu, a interesa za njega ne manjka jer se brojni gigantski klubovi, poput Juventusa, Arsenala i Chelseaja, interesiraju za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko se ne mora uopće truditi pristupiti vezano uz Mandžukića. On je nevjerojatno važan za Bayern. Uvijek od milja kažem da igra poput životinje", rekao je Sammer.

"Jednostavno je nevjerojatno koliko radi za momčad i koliko istrči tijekom utakmice. Uvijek ga pokušavaju isprovocirati jer zaista nanese štetu protivniku svojim radom bez lopte", dodao je predsjednik minhenskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I bivši najbolji strijelac Bayerna, Brazilac Giovanni Elber, smatra da Mandžukić mora ostati.

"Dolazak Lewandowskog i nema nekakve veze s Mandžukićem. Bayern je bogat i slavan klub koji svake godine kupuje kvalitetne igrače, a Mandžukić se ne mora bojati za svoje mjesto u sastavu. On je igrač kome treba samo jedna prilika za pogodak. Drugo je pitanje što Guardiola u zadnje vrijeme igra bez pravoga napadača", kazao je Elber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžo je ove sezne zabio 17 golova u 28 bundesligaških nastupa te je, uz Lewandowskog, na vrhu ljestvice najboljih strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo