NEMA PREDAJE / Neftçi prijeti: 'Proći ćemo Dinamo!'

Image

Na konferenciji za novinare Neftçija trener azerbajdžanskog kluba dao je do znanja jedno - nema predaje protiv favorita Dinama.

13.7.2011.
8:32
VOYO logo

Nakon što su odradili večernji trening, traner Neftçija Arif Asadov te dvojica igrača, Igor Mitreski i Ruslan Abišov, sjeli su pred novinare. I to u 22 sata navečer.

"Sutra nakon utakmice 'presica' će biti u isto vrijeme pa je ovo priprema. Isto kako se igrači pripremaju za utakmicu, tako se trebaju i novinari", našalio se Asadov.

No zatim se bacio na ozbiljnije teme i dao do znanja da mu je u cilju samo jedno - pobijediti Dinamo i proći dalje u natjecanje. Igrači se, tvrde, nikoga ne boje, ali respektiraju Dinamo.

"Ždrijeb je bio kakav je bio i dobili smo jakog suparnika, no mi smo prije za cilj postavili prolaz, bez obzira na ždrijeb. To se nije promijenilo niti nakon što smo izvukli Dinamo", dodao je.

"Poštujemo Dinamo i nismo ih htjeli izvući u ovoj fazi natjecanja, no što je tu je. Igrat ćemo otvoreno i na pobjedu i vjerujem da ćemo sutra odigrati kvalitetnu utakmicu i u Baku otići s dobrim rezultatom", optimistično je zaključio Makedonac Mitreski.

O taktici nije bilo ni riječi. Preostaje nam samo pričekati srijedu i utakmicu i vidjeti što su pripremili nogometni stručnjaci Dinama i Neftçija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo