Nećete vjerovati na koji način su zaradili pravo bogatstvo!

Ovi sretnici zaradili su pravo malo bogatstvo baveći se malo 'pomaknutim' sportovima.

21.1.2013.
10:17
VOYO logo

1. Svjetski prvak u pivskom ping-pongu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ron Hamilton i Michael Popielarski su svjetski prvaci. Pravila su jednostavna. Napunite čaše pivom na rubu stola i bacate ping-pong lopticu u suparnikovu čašu. Ako pogodite, on mora popiti pivo iz čaše. Promašite – baca suparnik. I tako je dotični dvojac bio najbolji na World Series of Beer Pong IV. Besplatno su se opijali tijekom 'natjecanja', a svaki je zaradio po 50.000 dolara, odnosno 280.000 kuna. I još je o njima bio prilog na ESPN-u.

2. Kamen, škare, papir – slava!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno se sjećate? Jednostavna igra. Papir hvata kamen, škare režu papir, a kamen razbija škare. I to je sva mudrost. I potrebna je dobra doza sreće. Nju je u Las Vegasu imao Sean Sears. Na tradicionalnom godišnjem natjecanju u igri Kamen, škare, papir osvojio je prvo mjesto. U finalu je kamenom razbio škare Julie Crossley i zaradio premiju od 50.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je da se nije nimalo pripremao, nego da je vjerovao svom instinktu i da se uzdao u sreću. Zaradio je i put na Olimpijske igre – Kamen, škare i papir kao američki predstavnik.

3. Najbrži 'žderač' na svijetu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joey Chestnut ima nadimak 'ralje'. Ništa čudno jer je od 2005. na natjecateljskoj sceni 'jedača'. Začudo, ima samo 100-tinjak kilograma, a 'rasturio' je prvenstvo u jedenju šparoga. Za manje od 12 minuta utrpao je sebe tri kile šparoga. I od tada je krenulo, osvajao je brojna natjecanja. Od brzog jedenja hot-doga do hamburgera i ostale hrane. Talentiran dečko. Samo na dva natjecanja u 2008. u džep je strpao 30.000 dolara. Pa vi razmislite hoćete li opomenuti sina ako (pre)brzo jede ručak...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Prvak u Blackberryju

Naš osobni heroj je Nathan Schwartz. Student Cleveland Statea najbrže na svijetu tipka SMS-ove na mobilnom telefonu. Ne vjerujete? Za manje od 60 sekundi samo koristeći palčeve natipkao je zadani tekst. Koji ide ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Does everybody here know the alphabet? Let's text. Here it goes ... AbcDeFghiJKlmNoPQrStuvWXy & Z! Now I know my A-B-C's, next time won't you text with me?"

Možete li brže? S natjecanja se vratio bogatiji za 50.000 dolara i s novim mobilnim telefonom. I vjerojatno bolnim palčevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Prvak u obaranju ruke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Brzenk zaposlenik je Delta Airlinesa i trenutačno najbolji obarač ruke na planetu. Brzenkova desna ruka je sedam centimetara šira od lijeve i svoju je snagu naplatio na turniru u Las Vegasu s čistih 64.000 dolara. Nastupa i na brojnim manjim natjecanjima i godišnje dogura i do 100.000 dolara u obaranju ruke...

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo