IVICA OSIM UVODI REDA / 'Nećemo čekati da netko pogine ili, ne daj Bože, izgori'

Image

Predsjednik Odbora za normalizaciju Nogometnog saveza BiH Ivica Osim najavio je da će tijelo kojemu je na čelu ponovno uvesti zabranu dolaska gostujućih navijača zbog niza teških izgreda koji su se ovoga vikenda dogodili u BiH.

18.9.2012.
11:06
VOYO logo

"Nema puno dvojbi. Ponovno ćemo uvesti zabranu organiziranog odlaska gostujućim navijačima na utakmice. Nećemo valjda čekati da netko pogine ili, ne daj Bože, izgori u automobilu, pa da sjednemo i odlučujemo šta ćemo. Zabrana i gotovo", rekao je proslavljeni nogometaš i trener za Dnevni avaz.

Ivica Osim je kazao da je Odbor za normalizaciju, kojega je ustrojila UEFA-a za tu zemlju i kojemu je cilj provesti reforme u Nogometnom savezu BiH, pogriješio što je ukinuo zabranu dolaska gostujućih navijača koja je donesena prošle godine zbog također velikog broja navijačkih, međunacionalnih izgreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogriješili smo što smo skinuli zabranu, trebalo je tako i ostati", rekao je Osim i dodao da su pritisak za ukidanjem zabrane dolaska gostujućih navijača radili političari, gospodarstvenici i mediji.

Protekloga vikenda kod Mostara je zapaljeno vozilo u kretanju u kojemu su bili navijači Slavije iz Istočnog Sarajeva, u tome gradu međusobno su se sukobili navijači Željezničara i Zrinjskog, a navijači banjolučkog Borca su potpuno uništili dva vagona vlaka u kojemu su se vozili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo