NE STIŠAVA SE EUFORIJA NAKON BACANJA AJAXA NA KOLJENA I NAJVEĆEG USPJEHA U POVIJESTI: / 'Svi su junaci, ali on je superjunak'

Image
9.5.2019.
9:54
VOYO logo

Euforija nakon Najvećeg uspjeha u povijesti Tottenhama

Image
Foto: Profimedia

Tottenham je u prvi put u klupskoj povijesti u finalu Lige prvaka,gdje ga čeka Liverpool, nakon što je pobijedio Ajax u Amsterdamu 3:2 i slavio u polufinalu. Apsolutni heroj Spursa bio je njihov napadač Lucas Moura koji je postigao sva tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj je predivan, hvala ti nogomete. Moji su igrači junaci, prošle godine sam svima govorio da su oni junaci. Drugo je poluvrijeme bilo sjajno. Hvala ti nogomete, ovakve emocije nisu moguće bez nogometa. Hvala svima koji su vjerovali u nas. Teško je ovo opisati", izjavio je trener Tottenhama Mauricio Pochettino nakon što je njegova momčad ostvarila najveći uspjeh u klupskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pochettino je morao posebnu pažnju posvetiti jednom igraču: 'Oni su svi junaci, ali Lucas Moura je superjunak', istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trostruki strijelac za Moura je također bio preplavljen emocijama.

"Nemoguće je opisati kako se osjećam. Presretan sam i jako ponosan na suigrače. Uvijek sam vjerovao u ovo. Dali smo sve od sebe na terenu i zaslužujemo ovaj trneutak, mi smo obitelj. Nemoguće je to objasniti. To je velik dar od Boga kojeg želim podijeliti sa suigračima, obitelji i prijateljima", rekao je brazilski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo