VELIKI SKANDAL POGODIO AMERIKANCE: / NBA zvijezde uhvaćane u javnoj kući u Rio de Janeiru

Image
Foto: Instagram

NBA zvijezde DeAndre Jordan, DeMarcus Cousins i DeMar Derozan trenutno se nalaze s reprezentacijom SAD-a u Rio de Janeiru gdje će nastupiti u sklopu košarkaškog turnira.

6.8.2016.
17:40
Instagram
VOYO logo

Međutim, prije prve utakmice uhvaćeni su u mini skandalu. Naime, uhvaćeni su u posjeti Mone Carlu, bordelu u blizini Copacabane. TMZ piše da su se košarkaši tamo slučajno završili te da navodno nisu znali da je riječ o bordelu. tek su nakon nekog vremena skužili o čemu je riječ.

Do zabune je došlo jer se Monte Carlo oglašavaju kao terme. Američki Rolling Stone je još 2014. godine u članku o rastućoj sex industriji u Riju te s napomenuli da je bordeli službeno vode kao 'spa centri'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pravila ponašanja na ovakvim mjestima su ista. Uđete, dobijete ormarić s ključem te se skinete. Dolje je spa, a gore su djevojke", pisali su.

TMZ je nadodao da kad se nazove to mjesto reći će vam da je to spa ... i da je samo za muškarce te da imaju bar. Neimenovani izvori navodno su potvrdili da se košarkaši nisu dugo zadržali u tom bordelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shvatili su da to nije mjesto za njih te su ga brzo napustili", navodi TMZ, koji je objavio fotografije njihovog ludog provoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki košarkaši za razliku od drugih sportaša ne borave u Olimpijskom selu nego svoje utakmice dočekuju na luksuznom kruzeru koji se nalazi u Luci. SAD otvara turnir utakmicom s Kinom koja počinje u ponoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo