veliko priznanje / NBA treneri odlučili: Šarić najbolji igrač izvan NBA lige

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić proglašen je najboljim košarkašem izvan NBA lige u tradicionalnoj anketi u kojoj na početku svake sezone sudjeluju treneri svih momčadi najjače košarkaške lige svijeta.

23.10.2014.
16:42
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić proglašen je najboljim košarkašem izvan NBA lige u tradicionalnoj anketi u kojoj na početku svake sezone sudjeluju treneri svih momčadi najjače košarkaške lige svijeta. Njemu uz bok nalazi se Španjolac Rudy Fernandez, a dvojac je ostao ispred Miloša Teodosića i Sergija Rodrigueza.

Šarić i Fernandez su dobili po 32 posto glasova od strane trenera u NBA ligi, dok su Teodosić i Rodriguez dobili po 12 posto. Osim pomenutog kvarteta glasove u anketi dobili su još kapetan srpske reprezentacije Nenad Krstić, hrvatski reprezentativac Mario Hezonja (Hrvatska) te Grk Vasilis Spanulis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izboru za najboljeg igrača NBA lige uvjerljivi pobjednik je Lebron James koji se ovog ljeta iz Miami Heata vratio u Cleveland Cavaliers sa 67,9 posto glasova. Najbolji stranac u NBA ligi je Nijemac Dirk Novitzki za koga je glasalo 53,6 posto anketiranih, a najbolji trener je Greg Popovich (San Antonio) koji je dobio čak 92,9 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo