NAVIJAČIMA LIVERPOOLA BIT ĆE SLABO KAD OVO VIDE: / 'Njemu je cilj dovesti Kloppa jer je uvjeren da je on prava osoba za klub'

Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features

Nijemac je s klubom vezan od ljeta 2024. godine

3.11.2020.
18:09
Profimedia, TEMP Rex Features
VOYO logo

Zbog nezadovoljstva koje se posljednjih nekoliko mjeseci nakupilo u Barceloni te je kulminirao Messijevim zahtjevom za transferom Josep Maria Bartomeu napustio je predsjedničku fotelju. Uskoro slijede novi izbori za prvog čovjeka kluba, a jedan od potencijalnih kandidata, Joan Laporta, navodno je već donio odluku o svom prvom potezu ako zasjedne na užarenu fotelju.

Naime, španjolski tabloid Ok Diario tvrdi kako Laporte želi na klupu dovesti nikoga drugoga nego njemačkog stručnjaka i trenera Liverpoola Jurgena Kloppa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Liverpool coach, Germany's Juergen Klopp reacts after winning the trophy for the Best FIFA Men's Coach of 2019 Award during The Best FIFA Football Awards ceremony, on September 23, 2019 in Milan., Image: 472646123, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Navodno to očajnički želi jer je uvjeren da je Nijemac prava osoba za veliki posao pred klubom, a to je izgradnja uspješne momčadi. Klopp je to već dva puta napravio. Prije Liverpoola s Borussijom Dortmund poharao je Njemačku te je s tim klubom igrao finale Lige prvaka.

Problem će Laporteu jedino predstavljati to što je Klopp prošle godine produžio suradnju s Liverpoolom do ljeta 2024. te je u ovom trenutku nezamislivo da napusti Anfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo