Navijači Reala traže Murinjovu ostavku (VIDEO)

Madriđani posle 17. kola Primere zaostaju za Barselonom čak 16 bodova

23.12.2012.
17:00
VOYO logo

Iako je u španskom prvenstvu odigrano tek 17. kola, već je poznat šampion.

Prvoplasirana Barselona ubedljivo drži lidersku poziciju ispred Atletika koji zaostaje devet bodova, dok je Real na trećem mestu sa čak 16 bodova manje od Katalonaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promenljive igre "kraljevskog kluba" u Primeri i izvestan gubitak titule naterale su pristalice kluba sa Santijago Bernabeua da treneru Žozeu Murinju.

Španska "Marka" napravila je anketu o statusu Portugalca u Realu, a 82% učesnika je glasalo za njegov odlazak. U ispitivanju je učestvovali skoro 60.000 navijača, što nije ni malo naivna cifra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xw5tg9
FC Malaga - Real Madrid Highlightsby Artan_Prenaj

Real je u subotu veče neočekivano poražen u Malagi 3:2, a detalj koji razljutio navijače je odluka Murinja da kapitena i ikonu kluba Ikera Kasiljesa ostavi na klupi za rezervne igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je nakon meča izjavio da je svestan da Real neće osvojiti titulu, ali da mu ne pada na pamet da podnese ostavku.

- Izmislite šta hoćete. Lično nikada nisam razmišljao o ostavci pre, za vreme ili posle meča. Ne brinem za svoju funkciju. Kada bih video da igrači više ne podržavaju moj projekat bio bih iskren i ne bih ostao ovde. Međutim, to nije slučaj i problem je samo da nisu imali sreće danas. Nedelju dana odmora će nam dobro doći jer su igrači tužni i ispražnjeni. Što se šampionata tiče, mislim da će razliku sa Barselonom biti nemoguće nadoknaditi - rekao je Murinjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo