NOVI GOL JELAVIĆA / Navijači odali počast Fabriceu Muambi

Image
Foto: PIXSELL

Prvu utakmicu nakon srčanog udara Fabricea Muambe odigrali su i nogometaši Boltona koji su kod kuće s 2:1 slavili protiv Blackburna, te pobjedu posvetili svom igraču koji se oporavlja u bolnici.

24.3.2012.
19:25
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić postigao je zgoditak za Everton koji je u 30. kolu Engleske lige slavio u gostima kod Swansea s 2:0. Jelavić je postigao drugi zgoditak na utakmici u 76. minuti.

Prvu utakmicu nakon srčanog udara Fabricea Muambe odigrali su i nogometaši Boltona koji su kod kuće s 2:1 slavili protiv Blackburna, te pobjedu posvetili svom igraču koji se oporavlja u bolnici. Kod Boltona je u 79. minuti u igru ušao Ivan Klasnić, a prije početka susreta navijači su odali počast spomenutom Muambi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je obranio treće mjesto laganom pobjedom od 3:0 kod kuće protiv Aston Ville, te "topnici" opet imaju tri boda više od gradskog rivala Tottenhama. Vrijednu pobjedu u gostima ostvario je Wigan kod Liverpoola (2:1), pa Wigan više nije zadnji, već su Wolvesi koji su izgubili kod Norwicha (1:2). Inače, Liverpool je u zadnjih 11 prvenstvenih utakmica pobijedio samo dvaput.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo