NEVIĐENI OBLIK PROSVJEDA / Navijači napali Šifu i društvo puškama za paintball

Image
Foto: PHOTOS.COM

Također su na teren bacali prijeteća pisma upućena nekim stranim igračima u klubu tražeći bolje rezultate. Dinamo, za koji igra i hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld, je 13. u prvenstvu nakon 11 kola.

20.10.2012.
10:00
PHOTOS.COM
VOYO logo

MOSKVA - Igrači moskovskog Dinama bili su izloženi neviđenom obliku vandalizma na treningu u petak kada su ih navijači odjeveni u kamuflažne uniforme gađali bojom nakon čega je vodstvo kluba obećalo da učiniti sve što je u njihovoj moći da identificira krivce za ovaj incident i izvedu ih pred lice pravde.

"Izazvali su klub i odgovorit ćemo im na najjači način. Dat ćemo sve od sebe da otkrijemo krivce kako bi ih izveli pred lice pravde. Također ćemo objaviti njihova imena", stoji u priopćenju Dinama objavljenom internet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov veznjak AlanGatagov je izjavio da su navijači u kamuflažnoj odjeći gađali bojom igrače i trenere. Također su na teren bacali prijeteća pisma upućena nekim stranim igračima u klubu tražeći bolje rezultate. Dinamo, za koji igra i hrvatski reprezentativac GordonSchildenfeld, je 13. u prvenstvu nakon 11 kola.

"Ako vas ne mogu motivirati treneri i klub, vjerujte, mi ćemo se time pozabaviti. Mi smo navijači, obožavatelji i naše metode će se biti puno ozbiljnije", pisalo je u prijetećim pismima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što reći. Što da radim sada? Treba li svaki igrač imati svog tjelohtanitelja?", pita se 21-godišnji Gatagov.

"Mene su pogodili u stražnji dio glave a i dosta drugih igrača je pogođeno", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku godine navijači su ispaljivali svjetleće rakete i pisali grafite na podu ispred trening centra Novogorsk tražeći od igrača da prestanu prljati ime kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo