Navijači Mačve iskopali grob igračima

Druga liga ili ovo

30.4.2013.
6:04
VOYO logo

Navijači Fudbalskog kluba Mačva traže od svojih "ljubimaca" da se po svaku cenu plasiraju iz Srpske lige Zapad (treći rang) u Prvu ligu Srbije.

Da bi ih zaplašili i da bi im zapretili, u ponedeljak su na sredini terena stadiona u Šapcu iskopali grobno mesto i postavili krst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na krstu je pisalo: "Druga liga ili ovo", a u potpisu stajalo "Šapčani".

Šabački klub u Srpskoj ligi zapad trenutno zauzima drugo mesto od 16 klubova sa dva boda manje od vodeće Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema rečima sekretara kluba Zorana Jovanovića, poruka nije poslata na pravu adresu, jer i uprava pokušava da pošalje sličnu poruku Fudbalskom savezu Srbije.

"Mi godinama pokušavamo da prođemo u viši rang takmičenja, uvek smo među prve tri ekipe, ali u finišu prvenstva dešava se svašta. Nažalost, to je pogubno za Mačvu koja igra pošten fudbal i godinama u poslednje dve utakmice gubimo mesto u višem rangu. Skretali smo pažnju na probleme u ovom rangu, ali očigledno nikome nije stalo da ih reši", rekao je Jovanović za agenciju Beta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grobno mesto je bilo dugačko dva, široko jedan metar, a dubina ašov i po, tako da su radnici na održavanju brzo sanirali teren.

U policiji je navedeno da će vrlo brzo naći počinioca, budući da je krst kupljen u prodavnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo