NE OPRAŠTAJU IZDAJU / Navijači bivšem ljubimcu 'odsjekli' glavu!

Image

Steven Defour nekad je igrao za Standard iz Liegea, a ove je sezone navukao dres ljutog rivala Anderlechta. Navijači Standarda danas su mu priredili vruć doček.

25.1.2015.
17:01
VOYO logo

Belgijski reprezentativac StevenDefour prošlog se ljeta vratio iz Porta vratio u domovinu. Odlučio se odjenuti dres Anderlechta što se nije svidjelo navijačima njegovog bivšeg kluba Standarda iz Liegea.

Oni mu odlazak u redove ljutog rivala nisu oprostili, a gotovo šest mjeseci smišljali su kako će ga dočekati na stadionu u Liegeu. Danas su došli na svoje, a ne moramo posebno naglašavati kako je Defoura dočekala vruća atmosfera na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su preko cijele tribine razvili pomalo morbidni transparent na kojem piše "Red or Dead" (Crven ili mrtav), uz ilustraciju maskiranog čovjeka naoružanog mačetom kako drži Defourovu glavu.

Belgijski reprezentativac podlegao je pritisku pa je derbi završio crvenim kartonom. Prvo je u 31. minuti opalio loptu daleko nakon sučevog zvižduka, da bi početkom nastavka, pod krinkom fair-play izbacivanja lopte iz igre, gađao domaće navijače...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo