GUŽVA U VRHU SERIE A / Napoli nadomak Ligi prvaka

Image

Sedam kola prije kraja Napoli, Juventus i Sampdoria imaju po 48 bodova, tri manje od četvrtog Palerma, posljednje pozicije koja vodi u LP.

28.3.2010.
15:24
VOYO logo

Nogometaši Napolija pobjedom 1-0 protiv Catanije u 31. kolu talijanskog prvenstva izbili su na peto mjesto na ljestvici, te se ponovno približili četvrtom Palermu na tri boda zaostatka u borbi za posljednju poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

Jedini pogodak za Napolitance postigao je Paolo Cannavaro u 51. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadu za igranjem u Ligi prvaka sljedeće sezone zadržao je i Juventus koji je teško sa 2-1 kao domaćin svladao utopljenika Atalantu. Juventus je poveo preko Del Piera (30), izjednačio je Amoruso (45+1), da bi tri boda "zebrama" osigurao Felipe Melo (82).

Sampdoria je protiv Cagliarija na svom terenu igrala 1-1, pa sedam kola prije kraja i Napoli i Juventus i sampdoria imaju po 48 bodova, tri manje od Palerma, koji je u subotu sa 3-1 svladao Bolognu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livorno i Siena sve su bliže ispadanju u drugu ligu nakon što u 31. kolu nisu uspjeli ostvariti pobjede na domaćem terenu protiv Barija, odnosno Genoe. Susret između Livorna i Barija završio je rezultatom 1-1, dok su Siena i Genoa igrali 0-0.

Dario Knežević igrao je svih 90 minuta za Livorno, čitavu utakmicu odigrao je i Ivan Jurić za Genou u Sieni, dok je Mato Jajalo za Sienu igrao od 83. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam kola prije kraja prvenstva posljednje tri pozicije na ljestvici drže Atalanta sa 28, Siena sa 26 i Livorno sa 25 bodova. Udinese, koji drži 17. mjesto, posljednje koje osigurava ostanak, ima 32 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo