fotografija kao dokaz / Nakon što je za 6 milijuna funti doveo Jelavića, Biliću stigli Song i Moses

Image
Foto: Twitter

Iz Hull Cityja je u West Ham stigao i hrvatski napadač Nikica Jelavić, što je iza podneva službeno potvrdio i sam klub

1.9.2015.
13:18
Twitter
VOYO logo

Bilićev West Ham dobio je još jedno pojačanje, a riječ je o nigerijskom veznjaku Victoru Mosesu (24), koji je došao na jednogodišnju posudbu iz Chelseaja, objavili su u utorak britanski mediji.

Image
ponovno zajedno /

Još jedan Hrvat stiže u West Ham: Biliću se priključuje Nikica Jelavić

Image
ponovno zajedno /

Još jedan Hrvat stiže u West Ham: Biliću se priključuje Nikica Jelavić

Moses, koji se najbolje snalazi na desnom krilu,  karijeru je započeo u Crystal Palaceu, potom je igrao za Wigan, a 2012. stigao je u Chelsea, u kojem je proveo samo jednu sezonu. Nakon toga bio je na posudbi u Liverpoolu, a prošle sezone u Stokeu, gdje je odigrao 23 utakmice i postigao je četiri gola. Za reprezentaciju Nigerije skupio je 24 nastupa i zabio je sedam pogodaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak navečer West Ham je doveo Alexa Songa (27) na jednogodišnju posudbu iz Barcelone.

Iz Hull Cityja je u West Ham stigao i hrvatski napadač Nikica Jelavić, što je iza podneva službeno potvrdio i sam klub, a engleski mediji navode kako će West Ham Hull Cityju platiti 6 milijuna funti odštete. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u samom početku nije bilo službene potvrde niti West Hama, niti Hull Cityja, na Twitteru je osvanula Jelavićeva fotografija u dresu 'Čekićara'.

"Uvijek je cilj igrati u Premier ligi, a kada sam saznao da me West Ham želio dovesti, naravno da sam želio doći ovdje", rekao je Jelavić za službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam za Slavena prije, sjajan je trener i odličan čovjek. Vrlo sam sretan što ću opet raditi s njim i s njegovim stručnim stožerom. Priključujem se momčadi koja je u usponu poslije pobjede u subotu protiv Liverpoola", završio je Jelavić.

West Ham je još nadodao kako je Jelavić potpisao na dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da samo Englezi još trguju i posljednji dan, Bilić bi mogao dovesti i Emmanuela Adebayora, koji je u ponedjeljak navečer na Upton Parku pregovarao oko mogućeg transfera.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo