muke pepa guardiole / Nakon katastrofe u Ligi prvaka, Bayern kod kuće izgubio od Augsburga

Image

Bayern je od 13. minute imao igrača manje jer je crveni karton dobio pričuvni vratar Pepe Reina. Pobjednički gol za Augsburg zabio je Raúl Bobadilla u 71. minuti

9.5.2015.
18:06
VOYO logo

Nakon katastrofe u Ligi prvaka minhenski Bayern, koji je već osigurao naslov, kod kuće je 32. kolu poražen od Augsburga sa 0-1, iako je trener Guardiola odmarao samo Benatiju i Xabija Alonsa.

Istina, Bayern je od 13. minute imao igrača manje jer je crveni karton dobio pričuvni vratar Pepe Reina. Pobjednički gol za Augsburg zabio je Raúl Bobadilla u 71. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Moenchengladbach je svladala Bayer Leverkusen sa 3-0 i privremeno je skočila na drugo mjesto. Strijelci su bili Max Kruse (50), Patrick Herrmann (81) i Ibrahima Traore (88). Za Leverkusen je hrvatski branič Tin Jedvaj odigrao cijeli susret.

U završnici sezone budi se i Borussia Dortmund, koja je pobijedila Herthu sa 2-0 golovima Nevena Subotića (9) i Erika Durma 47.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bundesligi je najzanimljivija borba za opstanak, a u subotu je Hannover izvukao samo remi protiv Werdera, bilo je 1-1. U petak je Hamburger SV protiv izravnog konkurenta za ostanak u ligi Freiburga odigrao 1-1, a izjednačujući pogodak za HSV je u 90. minuti postigao Gojko Kačar nakon odbijanca pošto što je gostujući vratar jedva obranio Olićev udarac glavom s pet metara.

Od ostalih boraca za opstanak večeras Stuttgart dočekuje Mainz, a u nedjelju Paderborn igra protiv Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo