EKSKLUZIVNA SNIMKA RTL-a / Nakon katastrofe Mamić i igrači pjevali s tamburašima!

Iako je samo nekoliko sati ranije hrvatski prvak doživio najteži poraz u Ligi prvaka ove sezone, to nije spriječilo Dinamovu ekspediciju da zapjeva s tamburašima po povratku iz Amsterdama.

3.11.2011.
10:44
VOYO logo

Čini se da je Zdravko Mamić bio uvjeren da će se ponoviti scenarij iz 2007. kada su maksimirske trupe pokorile Amsterdam Arenu.

Tada je Dinamov gazda priredio dotad neviđeni show u zagrebačkoj Zračnoj luci Pleso o kojem se pričalo još tjednima i mjesecima. Pjesma, striptiz i guranje eura tamburašima - sve je to bilo dio Mamićeve predstave pred zapanjenom publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon najtežeg poraza (0:4) u skupini D Lige prvaka ove sezone, koji se dogodio sinoć protiv Ajaxa, nogometaši Dinama i njihovo vodstvo nisu imali uopće razloga za slavlje, ali dogodio se klasični maksimirski paradoks.

Dinamovu ekspediciju su na Plesu dočekali tamuburaši i krenula je pjesma... prvo je zapjevao Zdravko Mamić, a potom je postrojio i svoje nogometaše koji su rukama udarali ritam i pjevali klupsku himnu. A samo nekoliko sati ranije hrvatski prvak doživio najteži poraz ove sezone...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je to izgledalo u Zračnoj luci Pleso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo