BITNA I VELIKA PROMJENA / 'Nakon dugo vremena za sve loše u Dinamu nije kriv trener!'

Kao čovjek koji je dugo bio u Dinamu, trener u nekoliko navrata, Krunoslav Jurčić je u emisiji RTL Liga objasnio što se promijenilo u maksimirskom klubu ove sezone.

6.10.2014.
9:18
VOYO logo

"Dinamo je napravio puno novih stvari u ovoj sezoni. Dovedeno je dosta novih igrača, a nakon dugo godina nijedan nije prodan. Još od vremena Dražena Ladića, Dinamo je dugoročno riješio pitanje golmana, dobio stabilnost na desnoj strani uz Soudanija i Pinta koji su, uz Brozovića i Ademija - glavni igrači. Već su godinu i pol dana tu te postaju sve bolji i ubojiti", rekao je Krunoslav Jurčić u uvodu te nastavio:

"U Dinamu se dogodila još jedna velika stvar, a to je da nakon dugo godina za sve loše nije kriv trener! Nije to bitno samo zbog te činjenice zato što se ne mijenja trener, bitno je zbog percepcije svih onih koji sudjeluju u procesu stvaranja rezultata. To prije svega mislim na igrače, kao jednu dosta kvarljivu robu... uvijek su prije funkcionirali na taj način ako se bilo što loše dogoditi, prvi će otići trener, a oni će ostati. Dva-tri tjedna se uozbilje pa nastave po strarom. Sada se nakon dugo vremena pita njih kada se dogodi nešto loše, analiziraju se igrači, hoće li netko otići na tribine ili neće. Ili jedan plastičan primjer je situacija s oružarom koja se dogodila. Nekad prije bi taj bezazleni komentar oružara znači da ste za mjesec dana bivši, sada je taj oružar dobio otkaz. To su bitne i velike promjene", naglasio je gost RTL Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Također, volio bih da se iskoristi ova prilika i da se grupa prođe i da se skine to europsko prokletstvo. Mislim da Dinamo može proći, s obzirom na kvalitetu Dinama i upitnu kvalitetu suparnika", zaključio je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo