Novi Starliner / Najveće pojačanje u Dinamu

Image
Foto: PR fotografije

Dinamo je danas na Maksimiru predstavio najveće modro pojačanje u novoj sezoni – novi službeni Dinamo autobus, Neoplan Starliner, nabavljen u suradnji s tvrtkom Auto Hrvatska d.d.

22.6.2014.
19:15
PR fotografije
VOYO logo

Dugačak je 14 metara te vrhunski opremljen kako bi prva momčad Dinama i stručni stožer na putovanjima imale najbolje moguće uvjete i komfor. Opasan lav kao glavni vizual glavni je element autobusa koji se proteže duž cijele bočne strane, a šapa s kandžama i razderotina na drugoj bočnoj strani autobusa simbol su hrabrosti s kojom Dinamo putuje na utakmice. Ideja za dizajn autobusa nastala je na maskoti kluba lavu Plavku, nadimku prve momčadi ''modri lavovi'' i činjenici da lav već duže vrijeme simbolizira Dinamo.

Image
Foto: PR fotografije

30 udobnih sjedala od kojih 20 s posebnim sustavom električno podesivog naslona za noge sigurno će poboljšati udobnost vožnje prvotimcima, kao i dva posebno opremljena sjedala u prednjem dijelu autobusa za trenera. Poseban ormar s monitorom i DVD playerom omogućit će treneru analiziranje utakmica i pripremu taktike tijekom putovanja, a cijeli je autobus opremljen modernim satelitskim sustavom za primanje signala tijekom vožnje. Igrači Dinama često putuju na kraća, ali i na duža putovanja, a u novom će autobusu imati na raspolaganju kuhinju, hladnjak, kuhalo, mikrovalnu pećnicu i kuhalo za kavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo