DI MATTEU ODBROJANI DANI / Najurit će trenera koji mu je donio Ligu prvaka!

Image
Foto: AP

Činjenica jest kako je Chelsea u dvobojima s Barcelonom i Bayernom bio miljenik sreće, ali čovjek koji je na Stamford Bridge donio toliko željeni trofej ipak je zaslužio bolji tretman. Iako je na strani Talijana gotovo čitava javnost i svlačionica, Abramovič ne mari.

22.5.2012.
11:10
AP
VOYO logo

Iako mu je donio prvi naslov prvaka Europe, RobertoDiMatteo ipak nije prošao na ispitu RomanaAbramoviča. Engleski mediji javljaju kako će ruski vlasnik Chelseaja ovoga tjedna uručiti otkaz talijanskom treneru.

"Roman misli kako je Di Matteo imao puno, puno sreće. Smatra da je Talijan napravio mnogo grešaka na taktičkom planu, ali i u izboru igrača", rekao je Daily Staru izvor blizak ruskom bogatašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica jest kako je Chelsea u dvobojima s Barcelonom i Bayernom bio miljenik sreće, ali čovjek koji je na Stamford Bridge donio toliko željeni trofej ipak je zaslužio bolji tretman. Iako je na strani talijanskog stručnjaka gotovo čitava javnost i svlačionica, Abramovič ne mari.

"Njega zanima samo ono što je dobro za klub. Da ga brine mišljenje javnosti nikada ne bi bio milijarder", dodaje suradnik ruskog oligarha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se novih trenerskih imena tiče, prvi izbor bio je JosepGuardiola. S obzirom da je Španjolac ustrajan u odluci da odmori od nogometa, Abramovič se navodno okrenuo dovođenju HarryjaRedknappa na Stamford Bridge.

Osim Di Mattea, gotovo se sigurnim čini da će svlačionicu Chelseaja napustiti i DidierDrogba. Svoju odluku prvo je otkrio suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi nećemo biti zajedno iduće sezone. Kako sam odlučio otići, to sam im htio reći u lice", rekao je 34-godišnji reprezentativac Obale Bjelokosti kojem ugovor s Chelsea ističe ovo ljeto.

"Spreman sam za veliki iskorak u nepoznato", rekao je Drogba ne otkrivajući gdje namjerava nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje se vrijeme nagađalo da bi Drogba mogao otići u kineski Shanghai Shenhua, koji bi ga plaćao 310.000 eura tjedno, ali sada to više nije sigurno s obzirom da je njegov bivši suigrač iz Chelsea NicolasAnelka najavio da bi mogao otići iz kineskog kluba.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo