'Najslađe je u Splitu biti proglašen najboljim'

Najboljim sportašima Grada Splita u 2011. godini proglašeni su tekvondoašica Ana Zaninović i jedriličar Tonći Stipanović, a najboljim trenerima Toni Tomas i Jozo Jakelić.

29.2.2012.
16:24
VOYO logo

Aktualna svjetska prvakinja i putnica na Olimpijske igre u London Ana Zaninović proglašena je najboljom sportašicom Hrvatske u izboru HOO-a, najboljom sportašicom Dalmacije te najboljom sportašicom grada Splita u izboru posebno sastavljene komisije.

Ujedno je i dobitnica velikog priznanja za MVP Svjetskog prvenstva u Koreji, a sa sestrom Lucijom Zaninović nagrađena je najvišom nagradom koja se u Hrvatskoj može dobiti, državnom nagradom za sport Franjo Bučar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najslađe je u Splitu biti proglašen najboljim", rekla je Ana nakon dodjele još jednog pehara. Ova je nagrada ujedno i velika obveza jer se tek sada treba potvrditi i svojim rezultatima opravdati očekivanja i sva priznanja koja sam dobila posljednjih mjeseci.

Split ima puno odličnih sportaša od kojih su mnogi već osigurali nastup na Olimpijskim igrama, od jedriličara, džudaša, Blanke, mene i sestre Lucije. Olimpijske igre su igre iznenađenja, ali vjerujem da ove godine u grad pod Marjanom može doći nekoliko medalja iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo