lovren nije konkurirao / Najdeblji igrač svijeta zabio gol: 'Nikad u životu nisam toliko trčao!'

Image
Foto: AP Images

Dvostruki strijelac za 'redse' bio je kapetan Steven Gerrard, dok je pogodak za domaćine zabio Adebayo Akinfenwa.

6.1.2015.
9:54
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola izborili su plasman u 4. kolo FA kupa nakon što su na gostovanju jedva pobijedili četvrtoligaša Wimbledon 2-1.

Dvostruki strijelac za 'redse' bio je kapetan Steven Gerrard (12, 62), dok je pogodak za domaćine zabio Adebayo Akinfenwa (36), najdeblji nogometaš svijeta, koji je nakon utakmice jedva dolazio do daha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad u životu nisam toliko trčao! Volim gužvu i guranje, natjeravanje veznjaka baš i ne. Ipak, možemo napustiti stadion uzdignute glave, iako smo zaslužili remi pa bi posjet Anfieldu za nas bio zanimljiv i iznimno zabavan", rekao je Akinfenwa.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren zbog ozljede nije konkurirao za sastav Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener redsa Brendan Rodgers već razmišlja o savršenom kraju za kapetana u dresu Liverpoola.

"Finale FA kupa je na njegov rođendan. Bio bi to savršeni odlazak za njega", rekao je Rodgers, a s njim se slaže i Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je moj posljednji FA kup, pa je jasno da želim otići do kraja. To je san. U sljedećem kolu čeka nas Bolton, bit će to težak test, poznajem Neila Lennon i znam da će napraviti sve da nas zaustavi. Obožavam FA kup. Da ne igram, vjerojatno bih stajao na tribini. Znam koliko FA kup znači svakom navijaču, zato ću se truditi biti uvijek najbolji. Bilo da igram protiv Milana u Ligi prvaka ili protiv Wimbledona u kupu uvijek ću dati sve od sebe", kazao je Gerrard.

Rodgers je uz to još prokomentirao utakmicu: "Domaćini su bili prilično žilavi i zakomplicirali su utakmicu, na čemu im čestitam. Nakon gola smo malo pogubili konce, ali smo se sabrali na poluvremenu i mogli dati još dva ili tri pogotka u nastavku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo