Najbolji biciklist današnjice navijača počastio šamarom

Najboljem biciklistu današnjice, Albertu Contadoru, prilikom jednog od najtežih uspona na Tour de Franceu, prišao je gledatelj preobučen u liječnika i htio mu izmjeriti rad srca.

23.7.2011.
20:32
VOYO logo

Contador je nakon prošlogodišnjeg Tour de Francea pao na doping testu, ali je ipak uspio dokazati svoju nevinost te može slobodno nastupati. Ipak, navijači očito nisu to zaboravili, pa mu je jedan od njih pri usponu prema Alpe d'Huezu preobučen u liječnika pomoću stetoskopa pokušao izmjeriti rad srca.

Iako biciklisti vrlo često reagiraju prema navijačima koji trče tik uz njih, malo je tko očekivao da će Španjolac dotičnom navijaču dati šamar i na taj ga se način pokušati otarasiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doktor" je od daljnje potjere za Contadorom odustao istog trena nakon što je dobio šamar, a Španjolac je uspješno nastavio uspon i na kraju uspio osvojiti treće mjesto u 20. etape najpoznatije biciklističke utrke na svijetu.

Do treće uzastopne, a ukupno pete pobjede na Tour de Franceu Contador će teško jer za vodećim trenutno zaostaje nešto manje od četiri minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107210828006 arti-201107030362006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo