NOVI UGOVOR / Najbolji Afrikanac potpisao za City

Image
Foto: PIXSELL

"Nikada neću zaboraviti kako sam dočekan, kako od navijača, tako i od vlasnika kluba, te mi ništa ne bi donijelo veće zadovoljstvo nego da zaključim karijeru u ovom klubu", kazao je Toure.

4.4.2013.
20:35
PIXSELL
VOYO logo

Engleski nogometni prvak Manchester City objavio je kako je produžio ugovor s veznjakom Yayom Toureom (29), najboljim afričkim igračem za 2012. godinu, do ljeta 2017. godine.

Toure je u Manchester City stigao 2010. godine iz Barcelone za 24 milijuna funti, te je postao nezamjenjiv u momčadi koju vodi Roberto Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je klub u kojem želim igrati. Kada sam došao u City, sanjao sam o tome da nešto osvojimo, a sada je cilj biti najbolji u svakom natjecanju u kojem sudjelujemo. Nikada neću zaboraviti kako sam dočekan, kako od navijača, tako i od vlasnika kluba, te mi ništa ne bi donijelo veće zadovoljstvo nego da zaključim karijeru u ovom klubu", kazao je Toure.

Bjelokošćanin Toure bio je strijelac jedinog gola u finalu engleskog FA Kupa 2011. godine protiv Stoke Cityja kojim je klubu donio prvi trofej nakon 1976. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo