Outlendar bere priznanja / Nagrada za plug-in SUV

Image
Foto: PR fotografija

Mitsubishijev plug-in hibrid Outlander PHEV po izboru magazina Dieselcar osvojio je nagradu za najbolje vozilo u kategoriji vozila na alternativni pogon.

26.5.2014.
10:41
PR fotografija
VOYO logo

Sama nagrada je dodijeljena nakon ispitivanja više od 200 automobila tijekom godine dana. Svaki novi automobil je zasebno ispitan i testiran po striktnim pravilima, a temeljem rezultata testiranja proglašeni su pobjednici po segmentima.

Nedavno lansirani  Outlander PHEV zauzeo je čelnu poziciju ispred Opel Ampere u kategoriji benzinski hibridi  te pobijedio BMW i3 u kategoriji električni automobili i Mercedes E-klase u kategoriji dizelski hibridi, te je okrunjen kao  “Best Alternative  Fuel Vehicle“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresionirao je suce najviše zahvaljujući unaprijeđenom  i inovativnom plug-in hibridnom tehnologijom, praktičnosti te svojom nadasve pristupačnom cijenom.

Kao  jedan od prvih plug-in hibrida ​​na tržištu koji se može pohvaliti 4x4 odlikama, s dometom na električni pogon od 50km i emisijom co2 koja je niža od 44 g / km, stavlja Mitsubishi Outlander PHEV na čelo nove ere u automobilskoj industriji.  Za razliku od tradicionalnih hibrida, može prijeći znatnu udaljenost pri brzinama većim od 120 km/h isključivo na električni pogon. Za prosječnog korisnika, 52 km dosega do 120 km/h je i više nego dovoljno za svakodnevnu uporabu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kombinacijom dva snažna elektromotora i benzinskog agregata osigurana je uglađena, tiha, ali i agilna  vožnja sa emisijom co2 od samo 44g/km .

Cijena početnog PHEV-a u rangu je dizelskih izvedbi konkurentskih modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo