OBJAVLJEN KALENDAR SEZONE / Na startu Wolfsburg protiv Stuttgarta

Image

U 1. kolu Hoffenheim našeg Šimunića ugostit će Bayern Olića i Pranjića. Koeln našeg trenera Solde gostuje kod Borussije.

2.7.2009.
11:41
VOYO logo

Novo njemačko nogometno prvenstvo započet će u petak 7. kolovoza utakmicom između prvaka Wolfsburga i trećeplasiranog sastava iz prošle sezone Stuttgarta.

Zanimljivo će biti i u Hoffenheimu gdje će domaćin ugostiti muenchenski Bayern. U tom dvoboju očekuje se prvenstveni debi Josipa Šimunića za Hoffenheim, dok bi u dresu Bayerna po prvi put u službenoj utakmici mogli nastupiti Ivica Olić i Danijel Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski trener Zvonimir Soldo će prvenstveni bundesligaški debi na klupi Koelna imati u Dortmundu gdje će gostovati kod domaće Borussije.

U ostalim utakmicama sastat će se Nuernberg - Schalke 04, Freiburg - Hamburger SV, Mainz - Bayer, Werder - Eintracht, Hertha - Hannover 96 i Bochum - Borussia Moenchengladbach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće sezone u njemačkom prvenstvu će se u svakom kolu jedna utakmica igrati petkom navečer u 20.30 sati, u standardom subotnjem poslijepodnevnom terminu u 15.30 sati igrat će se pet utakmica, jedan dvoboj igrat će se u subotu navečer s početkom u 18.30, dok će se dva nedjeljna dvoboja igrati s počecima u 15.30 i 17.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo