Na Sportskim igrama mladih podijeljena odličja u košarci

U šestoj smjeni 16. Sportskih igara mladih podijeljena su odličja najboljim igračima i igračicama u svim kategorijama ulične košarke.

28.8.2012.
13:16
VOYO logo

Najuspješniji su bili Šanac 4 iz Karlovca, Pokemoni iz Drniša, Remete iz Zagreba i Krofne iz Pazina.

Sa svojom ekipom iz Pule u Split je stigao i Petar Grašo. Iako je, kaže, imao prigodu upoznati svog puno poznatijeg imenjaka, nije znao da popularni splitski pjevač potječe iz košarkaške obitelji. Priznao nam je da mu ponekad nije lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam priliku upoznati pjevača Grašu pa sam mu priznao kako u životu zbog njega imam dosta smiješnih situacija."

Mirjana iz Vinkovaca i Iva iz Virja svojim su izgledom otkrile kako su zaljubljenice u NBA ligu. Nosile su tenisice i dresove s potpisima poznatih američkih košarkaša, no za razliku od cura, Oskar iz ekipe Luce iz Rijeke hvalio je europsku košarku, posebno ambasadora Sportskih igara mladih Juana Carlosa Navarra:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je najjači igrač u Europi, jedan od ključnih igrača španjolske reprezentacije na Olimpijskim igrama. Napravio je s Barcelonom sve što se može..."

Svi koji su sudjelovali na završnom turniru u košarci odlično su se zabavili u Splitu, a gledajući njihovu igru neki su povjerovali kako će neki od njih vratiti hrvatsku košarku na mjesto koje joj je nekad pripadalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo