BOBAN IMA NOVU DJEVOJKU? / Je li ona razlog zbog kojeg se nakon 28 godina braka razišao sa suprugom Leonardom?

Image
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Bivši kapetan Vatrenih nedavno se razišao sa suprugom

20.7.2021.
8:49
Dalibor Urukalović/PIXSELL
VOYO logo

Bivši nogometaš Zvonimir Boban nedavno se razišao sa suprugom Leonardom s kojom je u braku bio 28 godina.

"Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život", izjavio je nedavno Boban za Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimljeni na Braču

A Story sada piše kako je legendarni kapetan Vatrenih navodno već neko vrijeme u vezi s 33-godišnjom stomatologinjom Marijanom Gikić te da je par snimljen prošlog vikenda na Braču, gdje Boban godinama ljetuje.

Image

19.10.2011., Zagreb - Leonarda Boban ispred svog restorana Cuspajz. Photo: Boris Scitar/PIXSELL

Legenda Dinama i njegova bivša supruga, upoznali su se, inače, 1989. godine kada je nogometaš ušao u butik u kojem je Leonarda radila. Vjenčali su se u Milanu 1993. godine, a nakon toga se Leonarda prestala baviti manekenstvom i posvetila obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri godine braka posvojili su djevojčicu, a 2003. i dječaka Gabrijela. Četiri godine kasnije posvojili su blizance, a 2009. postali su biološki roditelji djevojčice.

Posljednjih nekoliko godina rijetko su se pojavljivali zajedno u javnosti, no oduvijek su bili na glasu kao jedan od najdiskretnijih poznatih hrvatskih parova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo