ZVIJEZDA OSIJEKA 'UPECALA' PIQUEOVU BIVŠU: / Ova djevojka nogometaša, inače i Miss Universe, po nečemu je doista posebna

Image
Foto: Instagram
14.10.2019.
13:25
Instagram
VOYO logo

Lisa je bivša cura slavnog igrača Barcelone, Gerarda Piquea

Iako se ove sezone baš i nije naigrao u dresu Osijeka, Jerry Mbakogu došao je u krad na Dravi kao velika zvijezda. Do sada je igrao za Carpi, u čijem je dresu zabijao protiv Lazija i Sampdorije, dok je u Serie B u 150 utakmica upisao 42 gola i namjestio još 27. Sve u svemu impresivan životopis ima ovaj 27-godišnji nogometaš Osijeka.

Međutim, zanimljiv mu je i privatni život. Naime, Jerry ljubi bivšu Miss Universe, Velšanku Lisu Lazarus. Lisa je bivša cura slavnog igrača Barcelone, Gerarda Piquea (32) koji je nakon veze s njom oženio sadašnju suprugu Shakiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Multitalentirana

Lisa se okitila prvom titulom za Miss kada je imala tek 16 godina, a najljepšom ženom na Otoku proglašena je 2008. godine. Sudjelovala je i u svjetskom izboru za Miss, a to joj je priskrbilo i filmsku karijeru. Nastupala je u bolivudskim filmovima "Veer" i "Madrasapattinam".

Ipak, nije to jedina karijera ove multitalentirane djevojke. Ona je diplomirala radiologiju i još uz to ima modnu agenciju MA Models.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo