ZVIJEZDA OD 85 MILIJUNA EURA ZAVRŠILA U PRITVORU: / Policija nije imala milosti i uhitila ga je

Image
Foto: AFP
8.7.2017.
21:30
AFP
VOYO logo

Policija je reagirala na nekoliko dojava o prekomjernoj buci koji su dolazili s iste adrese na Beverly Hillsu, gdje je Lukaku odsjeo, te je 2. srpnja oko 20 sati došla provjeriti o čemu se radi.

"Policajski dužnosnici su uhiti 24-godišnjeg muškarca imena Romelu Lukaku Bolingoli. Bolingoliju je izdana prekršajna prijava zbog prekomjerne buke. Prijava je izdana nakon što je s istog mjesta stiglo pet pritužbi o prekomjernoj buci, što je rezultiralo usmenim upozorenjem”, stoji u priopćenju iz policijske uprave koje je dostavljeno agenciji Reuters.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SAD JE I SLUŽBENO: Mourinho u Manchester United za 85 milijuna eura doveo moćnog napadača

"Prekršaj se dogodio u rezidenciji na Beverly Hillsu, gdje je Bolingoli privremeno boravio. Bolingoli je pušten na licu mjesta, uz prekršajnu prijavu, i nije fizički bio uhićen."

Lukaku će se 2. listopada morati pojaviti na sudu u Los Angelesu, gdje bi u ponedjeljak trebao obaviti liječničke preglede i finalizirati prijelaz iz Evertona u Manchester United. Lukaku će se nakon toga priključiti novim suigračima na pripremnoj turneji po Sjevernoj Americi, koju će Mourinhova momčad započeti sljedeće subote utakmicom protiv LA Galaxyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijski napadač je u protekle četiri sezone u dresu Evertona postigao više od sto pogodaka, a prema pisanju britanskih medija Manchester United će na ime odštete Evertonu platiti 75 milijuna funta, što je oko 84,8 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo