ZAVIRITE U MEGALUKSUZNU KUĆU LUKE MODRIĆA VRIJEDNU 2,3 MILIJUNA EURA: / Objavljeno bogatstvo koje posjeduje kapetan Vatrenih

Image
Foto: Screenshot: Lifestyle Today

Luksuzna kuća Luke Modrića veličine je 700 m2 i suvremenog je stila. Nalazi se u elitnom kvartu La Moraleja

18.7.2019.
17:50
Screenshot: Lifestyle Today
VOYO logo

Najbolji hrvatski i svjetski nogometaš, aktualna "Zlatna lopta" Luka Modrić 2015. godine je kupio luksuznu kuću, prema španjolskoj stranici za prodaju Idealista, vrijednu 2,3 milijuna eura u urbanom naselju La Moraleja u sjevernom dijelu Madrida, gdje žive mnogi nogometaši Reala, a i druge poznate osobe. Modrić i njegova supruga Vanja Bosnić dotad su plaćali najam za kuću u tom naselju, no onda su postali vlasnici vile u kojoj je nekada živio bivši napadač francuske reprezentacije i Real Madrida Nicolas Anelka.

Image
Foto: Screenshot: Lifestyle Today

Vila je veličine 700 m2 i suvremenog je stila. Inače, u elitnom kvartu La Moraleja žive i Modrićevi suigrači Marcelo, Benzema i Varane, a stanuju ili su stanovale i druge poznate osobe u Španjolskoj, poput televizijske voditeljice Ane Obregon, nekadašnje djevojke Davora Šukera, nogometaša Davida Beckhama, pjevačice Isabel Pantoje i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SNIMLJEN NEOBIČAN TRENUTAK LUKE MODRIĆA I 'JAPANSKOG MESSIJA': /

'Zašto Luka ovo radi?'

Image
SNIMLJEN NEOBIČAN TRENUTAK LUKE MODRIĆA I 'JAPANSKOG MESSIJA': /

'Zašto Luka ovo radi?'

Lifestyle Today, koji se bavi imovinom poznatih i slavnih, najčešće nogometaša, početkom godine ponovno se pozabavio Lukom Modrićem. Na početku snimke pojasnili su da su objavljene podatke skupili s Googlea, Facebooka, YouTubea, Wikipedije, Twittera, Instagrama i Pinteresta te da ne mogu garantirati da je sve sto posto točno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najprije su napisali nekoliko Lukinih osobnih podataka, pa stoji da je rođen 9. rujna 1985 u Zadru te da je igrao za Zadar, Dinamo, Zrinjski, Inter iz Zaprešića, Tottenham i Real. Otkrili su i da su mu nadimci "Balkanski Cruyff" i David Guetta zbog sličnosti sa slavnim DJ-em. Spomenuli su i suprugu Vanju te djecu Ivana i Emu, dok najmlađu kćer Sofiju nisu spomenuli. Također, u videu možete vidjeti i njegovu staru obiteljsku kuću u selu Modrići na Velebitu, koja je stradala tijekom srpske agresije na Hrvatsku.

U videu se može vidjeti i nekoliko luksuznih nekretnina koje su u njegovom vlasništvu te bogati vozni park, u kojem su Bentley i Audi terenac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo