ZASTRAŠUJUĆI POTEZ ISIS-ovih TERORISTA: / Bolesni umovi jezivim plakatima prijete Messiju i SP-u u Rusiji! 'Čekajte nas'

Image
Foto: AFP

Zastrašujući plakat Lionela Messija kako plače krv osvanuo je na društvenim mrežama kojim teroristi Islamske države šire strah vezan uz Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

25.10.2017.
15:22
AFP
VOYO logo

Ilustraciju je u javnost pustila Wafa Media, medij koji reklamira i propagira terorističke aktivnosti i uvjerenja šerijatskog islama, kao i borbe Islamske države protiv Amerikanaca, Rusa i ostalih "neistomišljenika", odnosno svih zapadnjačkih vrijednosti koje ISIS smatra da su protivne islamskim načelima.

ISIS SIJE SMRT I NAKON PADA GLAVNOG GRADA KALIFATA: U dva stravična napada poginuli su deseci ljudi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloid The Mirror prenosi kako teroristi ovim potezom žele posijati paniku među nogometne fanove diljem planeta koji žele nazočiti najvećem nogometnom događaju sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na plakatu je istaknuta i poruka "samo terorizam" uz napis: 'Borite se protiv države koja nema neuspjeha u svojem rječniku'. Isto tako, na plakatu je, kako Englezi ističu, legenda Barcelone kako nosi zatvorsko odjelo, sa svojim imenom na prsima. Na plakatu je i zamaskirani vojnik ISIS-a kako u rukama ima pušku uz poruku: "Čekajte nas".

Naravno, bolesni umovi istaknuli su i bombu kao sredstvo za dostizanje svojih umobolnih ciljeva, koji nemaju veze s onim što islam, odnosno Kuran propagira. Džihadist stoji na plakatu gledajući prema Volgograd Areni koja se nalazi u jugozapadnoj Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo