VIDEO, STRAVIČNA NESREĆA BIVŠEG TRENERA MIDDLESBROUGHA: / Sletio autom s 20 metara, pad je bio fatalan za njegovu kćer

Image
Foto: Screenshot

Bivši član stručnog stožera Middlesbrougha, Leo Percovich, doživio je tešku prometnu nesreću jučer ujutro u kojoj je smrtno stradala njegova kćer

18.12.2017.
12:16
Screenshot
VOYO logo

Percovich je vozio automobil u kojem su u trenutku nesreće bili troje djece i žena. Iz još nerazjašnjenih uvjeta, Urugvajac je sletio s nadvožnjaka i pao s 20 metara visine, a nesreća je bila fatalna za njegovu kćer, dok se drugo dvoje djece bori za život u bolnici. Percovich je prošao s lakšim ozljedama, a njegova žena ima slomljenu zdjelicu.

Nesreća se dogodila u Brazilu u mjestu Santos Dumont, a 49-godišnjak radi kao trener U-20 momčadi Fluminensea koji se o cijelom slučaju oglasio i službenim priopćenjem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub izražava duboko žaljenje zbog ovog gubitka i podržava trenera u ovim teškim trenucima te proglašava tri dana žalosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Probudili smo se s tragičnim vijestima iz Brazila gdje je naš bivši trener vratara Leo Percovich sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je život izgubilo njegovo dijete. Naše misli i molitve su s njim", stoji u objavi Middlesbrougha, kluba u koji je Urugvajski trener stigao 2013. godine i bio važan dio momčadi koja je 2016. godine izborila ulazak u Premier ligu.

Kako je izgledao automobil nakon pada u provaliju, možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo