[VIDEO] POZNATOG MMA BORCA BRUTALNO PRETUKLA TROJICA NASRED CESTE: / Poslodavac ga srezao: 'Neka hitno mijenja profesiju'

Image
Foto: Twitter/Ilustracija

Kuznjecova su napali kada se s djevojkom spremao ući u automobil

27.12.2019.
11:12
Twitter/Ilustracija
VOYO logo

Poznatog ruskog MMA borca, Dmitrija Kuznjecova koji se bori pod Fight Nights Globalom, brutalno su pretukla trojica muškaraca nasred ceste u Moskvi prije dva tjedna. U javnost je dospjela i videosnimka na kojoj se vidi cijeli događaj i moramo priznati da izgleda podosta brutalno.

Kuznjecova su napali kada se s djevojkom spremao ući u automobil. Prvo ga je jedan od trojice huliugana krenuo provocirati i gurnuo ga je s leđa, zatim je Kuznjecov reagirao i krenuo se s njim naguravati te ga je na koncu pokosio. No, onda su ostala dvojica napadača krenula na njega i uspjeli su ga svladati te dobro izmlatiti. Nešto ozljeda je zaradila i njegova djevojka koja je pokušala spriječiti nasilje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan od njih me je prvo gurnuo s leđa i htio isprovocirati tučnjavu. Reagirao sam možda preagresivno", rekao je Kuznjecov, pa je otkrio kako je ipak prošao bez težih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuznjecov je u svom posljednjem meču poražen nakon čak devet uzastopnih pobjeda, a novu je borbu trebao imati 28. prosinca, ali mu je šef promocije Kamil Gadzhijev rekao da promjeni profesiju jer je dobio batina od huligana.

"Ako ga trojica prolaznika napadnu i razbiju, što on ima tražiti u našoj organizaciji?! Neka hitno promijeni profesiju", rekao je Gadzhiev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo