VIDALU PRIJETI 10 GODINA ZATVORA: / Bayernov nogometaš potukao se u noćnom klubu, čaše i boce letjele su na sve strane

Image
Foto: AFP

Zatvorska kazna prijeti mu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda

25.5.2018.
15:08
AFP
VOYO logo

Čileanski nogometaš Bayerna Arturo Vidal mogao bi završiti u zatvoru na deset godina zbog nanošenja tjelesnih ozljeda koje su okarakterizirane kao teške u tučnjavi u jednom minhenskom noćnom klubu do koje je došlo 16. rujna prošle godine.

Vidal je toga dana na Oktoberfestu slavio naslov njemačkog prvaka osvojen s klubom, a potom produljio u Crown's Club u kojem je, u društvu brata Sandrina i nekolicine prijatelja, postao agresivan pod utjecajem alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pijan i agresivan

Veznjak je ondje bacio nekoliko čaša na pod, stajao na stolu i bacao se na goste. Po dolasku osiguranja postao je još agresivniji pa je došlo do, navodi The Sun, gužve. Da tada nisu letjele samo čaše i šake potvrđuju i ozljede jedne osobe koja je u glavnu udarena bocom votke.

Nije ovo prvi put da se braća Vidal spominju u ovom kontekstu. Arturo je 2014., u danima provedenima u torinskom Juventusu, također bio pijan i uključen u jednu tučnjavu zbog čega je kažnjen sa 100,000 eura. Mlađi mu brat Sandrino proveo je neko vrijeme u zatvoru zbog tučnjave u noćnom klubu prije dvije godine..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo