TROFEJNI TRENER USKOVITLAO NEMIRNE DUHOVE: / 'Za što smo krivi? Zato što nismo dopustili još jedan Jasenovac i par Oluja'

Image
Foto: PIXSELL

Trofejni košarkaški trener Duško Vujošević, danas izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine, dao je intervju za Nedjeljnik i izazvao lavinu komentara srpskog čitateljstva aktivnog na forumima.

8.9.2017.
19:51
PIXSELL
VOYO logo

Ono što se takvima nije svidjelo, a srpski Kurir navodi da su to navijači beogradskog Partizana, kluba u kojem je Vujošević nizao sjajne rezultate i s kojim je postao trener godine u Euroligi, sljedeća je izjava:

"Ja sam bio za Jugoslaviju i bio sam za svakog za koga sam mislio da se bori za Jugoslaviju. Međutim, brzo se pokazalo da to nije bilo tako, da se vojska povlačila na granice Velike Srbije. Naravno, krivice ima na svim stranama, ali s obzirom na to da je Srbija bila najmnogoljudnija i da je kontrolirala vojsku, ipak najveću odgovornost za te ratove ima Srbija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurir izdvaja neke od reakcija čitatelja:

"To što je rekao je žešće sr..., nema veze sa istinom. Svatko ima pravo na mišljenje ali ovo je falsificiranje istine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam čemu te izjave. "Najveću odgovornost ima Srbija" - reče Dule. Kako da ne. Zašto? Zato što nismo dopustili još jedan Jasenovac i još par "Oluja"..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo