TRENUTAK KOJI JE SVE ZGROZIO: / Mladi borac nakon meča davao izjavu i onda mu je krv krenula na usta

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Mladi MMA borac, 21- godišnji Paddy Pimblett, u središtu je pisanja medija i zanimanja zbog trenutka koji je sve zgrozio.

14.11.2016.
9:40
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naime, Pimblett je odradio pet teških rundi protiv bivšeg UFC borca Juliana Erosa na Cage Warriors Unplugged i slavio jednoglasnom odlukom sudaca (48-47, 48-47, 49-46), tako zadržavši pojas prvaka. Borba je bila održana u Parku Kraljice Elizabete u Olimpijskom Parku u Londonu.

OTKRIVENA VELIKA ISTINA O SITUACIJI O KOJOJ BRUJI ČITAV BORILAČKI SVIJET: Mislilo se da provocira Alvareza, ali nije tako

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Publika je mogla uživati u sadržajnoj borbi i talentiranosti Pimbletta koji, unatoč pobjedi, dobio propisne batine. Posebno u trećoj rundi borbe kad je Eros pogodio u glavu Pimbletta "letećim" koljenom, javlja portal Joe.co.uk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eros je mogao završiti borbu, ozbiljno je tim udarcem i još ranije s nizim njih uzdrmao svog protivnika, ali je prvak preživio i slavio. No, jedna situacija nakon borbe sve je zabrinula. Naime, za vrijeme davanja izjave u kavezu nakon meča, Pimblett se u jednom trenutku okrenuo i iz usta izbacio veliku količinu krvi. Svi su se zgrozili, a trenutak su zabilježile i kamere te je sve vrlo brzo osvanulo na društvenim mrežama.

Jedan dio pratitelja ovog sporta smatra kako je Eros bio bolji borac i da je pokraden, što se može vidjeti i u komentarima s Twittera. Dokaz tome mogla bi biti i ova situacija iz kaveza za vrijeme davanja izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo