DILETTI JE PREKIPJELO: / 'Šutjela sam i trpjela, ali sad je stvarno više dosta. Pa i moja baka povjeruje u sve te laži'

Image
Foto: Instagram

Diletta Leotta prekinula šutnju

28.4.2021.
15:37
Instagram
VOYO logo

Po mnogima najljepša sportska novinarka svijeta, zanosna Talijanka Diletta Leotta koja radi kao voditeljica i reporterka na DAZN-u, prekinula je šutnju i konačno se oglasila i progovorila o onome što ju jako muči, što je prošla, što svakodnevno prolazi kao osoba koja je non-stop u fokusu javnosti, posebno žutih medija, tabloida.

Image
PRELIJEPA DILETTA SE OGLASILA NAKON PREKIDA: /

Jednom rečenicom i fotografijom jasno rekla što se događa u njenom životu

Image
PRELIJEPA DILETTA SE OGLASILA NAKON PREKIDA: /

Jednom rečenicom i fotografijom jasno rekla što se događa u njenom životu

'Trpjela svakodnevne otrovne tračeve'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prema njezinim tvrdnjama Diletta nerijetko u talijanskim medijima može pročitati razno razne laži koje se odnose na njezin privatni život, a nakon dugo vremena odlučila je javno progovoriti o problemima s kojima se nosi. Naravno, to je odlučila napraviti putem svog Instagram profila.

"Uvijek sam šutjela, dugo sam šutjela ali sve do sada. I možda sam pogriješila pritom. Zapravo sam se zavaravala da će prije ili kasnije dobre informacije prevladati nad 'junk' novinarstvom. Tako sam trpjela svakodnevne otrovne tračeve: fotografe ispod kuće i na skuterima iza svakog mog pokreta, dronove izvan prozora, ali sada sam se malo umorila i dosta je! Kažem to zato što, čitajući svakodnevno rezervirane za mene neistine u novinama, svatko može pomisliti da sam ljudožderka, žena nesposobna voljeti. To je neprihvatljivo. Ustvari, nemojte mi reći da je to cijena koju treba platiti za uspjeh. Ili da sam ga tražila i tražim zbog šminke, oblina, nošenja odjeće, objavljenih fotografija. Izbor spada u sferu individualne slobode, zar ne? A individualna sloboda, u pogledu poštovanja i uvažavanja drugog, mora se poštovati, zar ne? Ne vrijeđam i nikoga ne osuđujem", napisala je Diletta Leotta koja je svojevremeno bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom, a nakon prekida su je povezivali s brojnim javnim osoba, kao primjerice sa švedskim nogometnim genijalcem Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu. Nedavno je prekinula s turskim glumcem Canom Yamanom nakon 4 mjeseca veze. Diletta Leotta inicirala je prekid, prema njihovim navodima. Diletta se nakon prekida oglasila na svim Instagramu, gdje je objavila fotografiju uz znakovitu poruku: “Koncentracija je tajna snage”. No, očito joj ni koncetracija ovog puta nije pomogla...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Objasnite mi zašto žena ne može imati prijatelje?'

"Objasnite mi zašto onda žena ne može imati prijatelje, već uvijek i samo ljubavnike. Jer ako dva puta popijem piće sa simpatičnim muškarcem, hoćemo li odmah razgovarati o novoj ljubavi? Ako radim reklamu s nogometašem, zašto se mjesecima insinuira da smo tajno u vezi? Ili kad se družim s lijepim glumcem i sretni smo, to mora biti izmišljena priča? I zašto, ako zbog aktualne pandemije odustanem od putovanja u inozemstvo, govorimo o krizi u vezi", napisala je i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moja baka s 80 godina pogrešno povjeruje svemu što se napiše'

"Sve sam trpjela do sada, ponekad se naučila tome i smijati, ali razmišljam o činjenici da nijedna muška slavna ličnost, talent, javna ličnost nazovite kako hoćete, nije predmet morbidne novinarske pažnje u privatnoj sferi, kao ni žena na TV-u. Mogu li reći da mi je dosadilo? Također iz poštovanja prema čitateljima koje su prevarili loše informirani novinari. I zbog drugih, meni dragih ljudi koji su često povrijeđeni kada čitaju laži. Kao na primjer moja baka, koja s 80 godina pogrešno povjeruje svemu što se napiše", zaključila je Leotta u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo