STRAVA I UŽAS U DVORANI: / Poznati sportaš uboden nožem; 'Krv je liptala po podu, a djevojčice su vrištale'

Image
Foto: AFP/Ilustracija

Žrtva napada ima ozljede prsnog koša i trbuha

14.9.2018.
9:17
AFP/Ilustracija
VOYO logo

Strava i užas u Srbiji! Četvorica mladića starih oko 20 godina upali su jučer na trening Ženskog rukometnog kluba "Aleksinac" i pred djevojčicama napali palicama Nenada Đurića, predsjednika ovog tima, a kako srpski tabloid Kurir neslužbeno saznaje, on je uboden i nožem u predjelu trbuha, te je hitno prebačen u Klinički bolnički centar u Nišu.

KRVAVI NAVIJAČKI SUKOB: Trojica Engleza izbodena, ostali opljačkani i isprebijani

'Žrtva napada ima povrede prsnog koša i trbuha'

Incident se dogodio u dvorani sportova oko 20 sati navečer. U Kliničkom bolničkom centru Niš za spomenuti medij su rekli kako žrtva napada ima ozljede prsnog koša i trbuha. Liječnički tim okupio se radi daljnih dijagnoza. Iz bolnice novinaru nisu mogli potvrditi da li je osoba u životnoj opasnosti ili ne. Srpski tabloid donosi i fotografiju napadnutog trenera, na kojem se vidi kako mu jedna osoba drži rukom ubodnu ranu, a na njegovom licu također su vidljive ozljede...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Nenad Đurić je radnik Parking servisa u Nišu i poznati sportaš u Aleksincu, a kako je Kuriru neslužbeno rečeno u policiji napali su ga mladići koji su već od ranije poznati organima reda.

U jednom su ga trenutku napali bejzbol palicama

"To je bilo užasno kada su ga u jednom trenutku napali bejzbol palicama. Obranio se od jednog, ali nije mogao od svih napadača. Krv je liptala po podu od tučnjave, a djevojčice su vrištale", govori izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Aleksincu je među policijom podignuta "borbena spremnost" jer se ovako nešto nikad nije dogodilo i potraga za napadačima je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo