ŠTO JE PREVIŠE, PREVIŠE JE: / Nogometna zvijezda urinirala po suigračima!

Image
Foto: AFP

Ako ste mislili da ste čuli sve o 'zločestom dečku' svjetskog nogometa Mariju Balotelliju, prevarili ste se.

5.8.2015.
8:00
AFP
VOYO logo

Novinar Luca Caioli razgovarao je s Balotellijevim bivšim suigračima i trenerima kako bi dobio bolji uvid u lik i djelo 24-godišnjeg nogometaša koji godinama puni naslovnice svojim incidentima i glupostima. Teško je i pobrojati što mu je sve padalo na pamet, a ništa bolji nije bio ni u tinejdžerskim godinama. Čak dapače...

"Stalno je gnjavio i izvodio psine"

Kako je u knjizi koja će uskoro ugledati svjetlo dana otkrio Marco Pedretti koji je igrao s Balotellijem u nižerazrednom Lumezzaneu, današnji napadač Liverpoola je i kao 16-godišnjak radio cirkus kad god je stigao. Nerijetko je pritom znao prijeći granicu dobrog ukusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio je raditi gluposti kao i danas, ali tada je bio dijete. Stalno je gnjavio i izvodio razne psine. Često vrlo ružne. Istina je da je znao urinirati po našim torbama u kojima je bila čista odjeća, a urinirao je i po ljudima", ispričao je Pedretti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=mb459

"Mario nije puno izlazio i trebali su mu prijatelji. Pokušao nam se približiti, biti dio naše škvadre, ali radio je to na pogrešan način", dodao je Pedretti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo