SKANDAL: / Vešovićeva djevojka brutalno izvrijeđala Soudanija i prešla svaku granicu normalnog ponašanja

Image
Foto: Screenshot/Instagram: Tamara Bulatović

Tamara Bulatović, zaručnica važnog igrača Rijeke Marka Vešovića, prešla je svaku granicu normalnog ponašanja i ukusa.

1.6.2017.
17:59
Screenshot/Instagram: Tamara Bulatović
VOYO logo

Dinamo je nakon 2005. godine ponovno ostao bez dvostruke krune. To je ona sezona kad su modri ispali u Ligu za ostanak, a u Kupu stigli tek do četvrtfinala. Tada je bolji bio Varteks (1-0, 0-0).

EUFORIJA MEĐU RIJEČANIMA: ‘U Maksimiru smo bili pijani, ovdje smo pokazali da smo najbolji klub u državi’

Počelo je 1992. godine, kad je tadašnji HAŠK-Građanski prvenstvo završio na petom mjestu, ali svi su bili uvjereni da će zato osvojiti Kup. No, trener Ilija Lončarević i “div iz predgrađa” imali su drugačije planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dinamo ispisao crne stranice svoje povijesti

Žuti su, nakon 1-1 u Zaprešiću, slavili golom Kasumovića u Maksimiru 1-0 i iznenadili cijelu nogometnu hrvatsku. Tri godine kasnije, opet crni scenarij za Zagrepčane. Ovaj put bio im je koban splitski Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘BILO JE DOGOVORENO DA HAJDUK BUDE PRVAK’: Dinamo strahuje od najcrnjeg mogućeg scenarija

Sad 2017. godine, Dinamo ponovno piše crne stranice svoje povijesti. Po četvrti puta ostali su bez oba trofeja. Soudaniju je u srijedu nakon poraza od Rijeke u finalu Kupa u Varaždinu 3-1 teško pao gubitak još jednog naslova. Sjeo je na travnjak i plakao.

Njegova slika ubrzo je obišla Hrvatsku. Izjave pojedinih igrača Rijeke na granici su naslađivanja. Poput one Marka Vešovića koji je na pitanje novinara kako je bilo čuvati Soudanija, kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamara Bulatović prešla granicu ukusa

"Pitajte me iz kojeg džepa da ga izvadim," rekao je Vešović nakon jučerašnje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ono što je Vešovićeva zaručnica Tamara Bulatović napisala pa obrisala, prešlo je tu granicu. Naime, apsolventica Ekonomskog fakulteta je na svom Instagram profilu javno uvrijedila Soudanija.

Image

"Plači, govno! Veske te stavio u džep, gdje si bio, 'najbolji igraču lige'?", napisala je Crnogorka Tamara Bulatović na Instagramu, pa obrisala. Inače, Vešović i Tamara Bulatović zajedno su sedam godina i vjenčat će se 3. lipnja u Budvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo